Why should we use organic products ?

By using organic body products you will find that the toxic load will be less on your body. 60 % of what we put on our skin will go in to your bloodstreem and will that way have an effect on your body. If you are using toxic ingredients the body will not be able to get rid of that and it will pile up and can cause many problems. By using organic products you will take responsibility for your own and your families safety. And also help the invironment.

Økologiske råvarer er dyrere end konventionelle eller masseproducerede ingredienser, fordi økologisk landbrug er mere arbejdskrævende og skal overholde strenge regler fastsat af certificeringsorganer. Det er din sikkerhed for gode produkter der lever op til dine forventninger.

Kroppen optager alt hvad vi smører os ind i. Derfor er det vigtigt, at det er ren næring vi bruger til huden. Man skal vælge en god koldpresset olie, der tørrer forholdsvis hurtig ind i huden. Det kan være mange forskellige olier, vi er kendt med de mest almindelige som mandelolie, abrikoskerneolie, men der er også kommet olier som vi i Europa ikke har kendt så godt, men har nogle fantastiske egenskaber, som baobabolie, jojobaolie eller kokosolie. Der er også hvedekimolien eller sojaolien, som er rig på E-vitaminer og derfor er god til strækmærker og arvæv.

Vores produkter er fremstillet så de lever op til internationale økologiske certificeringer. Og lever op til EU kommissionens krav i kosmetik regulativerne.

At bruge æteriske olier fortyndes på normale niveauer på mellem 2 til 5% i produkter beregnet til pleje produkt anvendelse. Alle vores produkter, der indeholder æteriske olier bruger disse i koncentrationer på under 5%. Hvis vi følte, at et bestemt produkt ikke var egnet til anvendelse under graviditet, ville vi anføre det i mærkningen.

Pleje produkter må ikke opbevares i direkte sollys og skal opbevares under en temperatur på 25 ° C.
Holdbarheden af vores produkter fremgår af produktet. Udløbsdatoen af produktet er ligeledes angivet på produktet.

Vores produkter er fremstillet af naturlige og certificerede økologiske ingredienser. Alle er meget skånsomme mod huden og bliver let absorberet og blokerer ikke porerne. Produkterne er fri for natriumlaurylsulfat / laureth sulfat, kunstige duftstoffer og syntetiske kemikalier og farvestoffer, der kan irritere huden. Vores produkter bruger ingen syntetiske parfumer og de eneste dufte er fra æteriske olier.