In Stock

Økologisk Deodorant Creme og læbepomade – Golden version – Limited Edition

199,00 DKK

Varenummer (SKU): WLND-4330 Kategorier: ,

Beskrivelse

Golden gavesæt – 1 stk creme deodorant og 1 stk læbepomade !

Super lækker æske med 2 lækre produkter !

Den ultimative gave eller bare til dig selv eller til en, du elsker. En smuk og stilfuld gaveæske med deodorant i Golden Edition og limited edition læbepomade Golden Care. Sammensætningen af ​​disse produkter er, som du måske forventer af os, udelukkende baseret på naturlige ingredienser.

Golden Glow-deodoranten har en lækker, eksklusiv og blomsteragtig duft, der får dig til at føle dig frisk og fri hele dagen. Fordi det er en begrænset udgave, ønskede vi at gøre denne deodorant så unik som muligt. Golden Glow-deodoranten indeholder derfor en subtil gylden gnist baseret på mineralglitter for at starte din dag mousserende. Derudover er den gyldne emballage naturligvis smuk i sig selv!

Ud over vores velkendte deodorant indeholder gavesættet også et produkt, der er nyt i vores sortiment nemlig en  læbepomade. Takket være dens nærende egenskaber er denne Golden Care læbepomade en ægte fest for dine læber! Med en base af rapsolie ekstraheret fra en smuk gul / gylden blomst, kokosolie og bivoks har denne læbepomade de bedste fugtighedsgivende og nærende egenskaber til rådighed. Takket være de gyldne mineralglitter er dine læber det strålende centerpiece!

Vi elsker deodoranter, hvis de er 100% naturlige og økologiske ingredienser selvfølgelig! Vores økologiske deodoranter indeholder ingen syntetiske ingredienser, der er dårlige for din hud og vores planet.
De naturlige ingredienser i vores deodoranter har en beroligende og fugtgivende effekt. Den bløde deodorant creme absorberes hurtigt ind gennem huden og tilstopper ikke porer. Det hjælper dig med at forblive frisk på en naturlig måde! Deodoranterne fra We Love The Planet er Natural Cosmetics standardcertificeret.

• 100% Naturlig (certificeret) og aluminiums fri Deodorant,
• Giver max beskyttelse og er højst effektiv pga. bicarbonate
• Holder længe, op til 3 måneder
• Ekstra fordele: den plejer og har anti-inflammatorisk effekt

Hvordan virker de?
Hver af vores deodoranter er baseret på en kombination af gode olier, kokosolie og majsstivelsespulver.
Dette gør deodoranten let at sprede og gør din hud silkeblød

*økologiske ingredienser

 

 

 

 

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Økologisk Deodorant Creme og læbepomade – Golden version – Limited Edition”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *