In Stock

Facial Enzyme Peeling Mask med Hamp

225,00 DKK

Varenummer (SKU): MGENZ Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Facial Enzyme Peeling Mask – Forfriskende og fornyende

50 ml. tube. Holdbarhed efter åbning: 12 mdr. 

Beskrivelse:

Lækker og nærende eksfoliering, som øger blodcirkulationen og giver huden en smuk glød.

Facial Enzyme Peeling Masks milde frugtsyre eksfolierer forsigtigt huden ved at opløse de døde hudceller samtidig med, at den renser porerne og stimulerer dannelsen af nye hudceller.

Den nænsomme eksfoliering gør det samtidig nemmere for maskens nærende olier at trænge ind i huden, så de nye hudceller kan holde sig smidige og stærke endnu længere.

Masken efterlader din hud glat, frisk og med en strålende smuk glød.

En kemisk eksfoliering er mildere ved huden end en mekanisk og er derfor meget velegnet til behandling af acne og brug af før anti-aging creme.

Brugerguide:

Da masken er god og blid ved huden kan du bruge den flere gange om ugen – vi anbefaler maksimum tre gange om ugen, da huden skal have tid til at restituere og producere nye hudceller.

Rens dit ansigt for snavs og make up med din yndlings-cleanser, skyl gerne huden uden at tørre efter, påfør efterfølgende masken og lad den sidde 10-15 minutter.
For en mere dybdevirkende eksfoliering kan du massere masken ind i huden.

Vask efterfølgende masken af med vand og tilføj en lækker og nærende olie eller creme.

Vi anbefaler at bruge masken om aftenen inden sengetid, så din hud har ro til at restituere og ikke udsættes for vind og vejr.

For længst mulig levetid, bør Facial Enzyme Peeling Mask opbevares uden for solens stråler.

Ingredienser: Aqua, hydrogeneret jojobaolie, methyl gluceth-10, cannabis sativa frøolie, natrium pca, glycerin, calendula officinalis ekstrakt, carbomer, hydroxyethylcellulose, sorbitancaprylat, propandiol, benzoesyre, citrus aurantim dulcis frugtekstrakt, natriumhydroxid, parfum, citrusparadis frugtekstrakt, citronsyre, kaliumsorbat, natriumsorbat, natriumbenzoat

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Facial Enzyme Peeling Mask med Hamp”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *