Selvbruner

Vi har med stor omhu udvalgt de produkter vi ønsker hos Pureday.

Vores produkter er økologiske og langt de fleste er veganske. Vi tror på at skønhed kan gøres sundt og økologisk.

Viser alle 16 resultater

 • Tilbud

  Zuii økologisk selvbruner Face Tan Lotion 50ml

  199,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Aussie Bronze – Instant tanning 125ml

  249,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Hempitan super dark selvbruner spray 125ml

  149,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Face Tan Aqua Mist 100 ml

  225,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Cacao firming mousse – lyn selvbruner 175ml

  199,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Tasmanian Sand Scrub

  199,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Tanning Mousse 150ml

  229,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Gradual Tan 150ml

  219,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Økologisk selvbruner tilbud – Modtag 3 produkter og få 55% rabat

  399,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Zuii økologisk selvbruner Body Tan Lotion 250ml

  199,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Zuii økologisk selvbruner mousse ultra dark

  199,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Zuii økologisk selvbruner mousse dark

  199,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Zuii økologisk selvbruner mousse medium

  199,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Zuii økologisk selvbruner mousse light

  199,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Invisible Tan selvbruner 150ml

  199,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Winterskin – gradvis selvbruner 175ml

  199,00 kr.
  Tilføj til kurv

Selvbruner
Her på siden finder du vores store udvalg af selvbruner. Vi forhandler en masse forskellige mærker, som er nøje udvalgt med det formål at kunne tilbyde dig produkter af bedste kvalitet. Mærkerne, vi forhandler, er blandt andet Eco by Sonya, Zuii, Aussie Bronze samt Three Warrior. Sidstnævnte brand forhandler økologiske selvbrunere, som ligeledes har vundet en del priser. Så hvis du godt kunne tænke dig at få lidt farve i de sæsoner, hvor solen ikke skinner nær så meget, så tag et kig her på siden og find din nye selvbruner.

Hvilken type selvbruner skal jeg vælge?
Der findes utrolig mange forskellige typer af selvbrunere på markedet, og det kan være svært at finde rundt i. Der findes blandt andet selvbruner spray, selvbruner mousse, olie og lotion.

Selvbruner spray er til dig, der ønsker et hurtigt resultat, hvor du kan se effekten med det samme. Med en selvbruner på sprayform sprayer du blot farven udover huden i et jævnt lag. Det er en supernem måde at påføre selvbruner på, da du ikke skal have hænderne i det og kan se virkningen med det samme.

Selvbruner mousse er lidt vanskeligere at arbejde med end selvbruner spray. Men hvis du gør det på den rigtige måde, kan du opnå et rigtig flot resultat. Her skal du bruge en selvbruner handske, når du påfører skummen på huden. Denne type selvbruner kommer i mange forskellige farver og toner, og det er let at finde en, som passer godt til din hudtone og kan give dig det ønskede resultat.

Selvbruner olie er til dig, der ønsker lidt ekstra. Med en selvbruner olie får du nemlig ikke blot den smukke farve, hvor det ligner, at du netop er hjemvendt fra solferie i syden. Denne type selvbruner giver nemlig også huden en superflot glød.

Selvbruner lotion er en type selvbruner, som de fleste kender. For at opnå det bedste resultat bør du smører cremen på huden om aftenen, hvorefter du kan se virkningerne morgenen efter. Med en selvbruner lotion opnår du et naturligt look, men husk at brug en handske til at fordele cremen.

Sådan påfører du selvbruner
Det er vigtigt at selvbruner lægger pænt på huden og ser naturligt ud. Derfor er det vigtigt, at man forbereder huden, og påfører den rigtigt for at undgå striber, pletter og lignende. Her får du en lille guide til, hvordan du bør gøre for at få det bedst mulige resultat.

Skrub huden: Før du går i gang med selve påføringen af selvbruneren, er der et par vigtige steps, som du endelig ikke må springe over. For det første er det vigtigt at eksfoliere huden med en god skrub. På den måde fjerner du de døde hudceller og sikrer dig, at du får et jævnt og flot lag uden plamager.
Fugt huden: Inden du påfører selvbruneren, så husk at fugt huden godt med en god lotion. Vær især omhyggelig omkring knæ, albuer og fødder, som har tendens til at være lidt ekstra tørre end resten af kroppen.
Påfør og fordel farven: Nu er det tid til at fordele selvbruneren. Det er vigtigt, at du sørger for, at farven bliver godt fordelt over hele kroppen, og at du ikke misser nogle vigtige områder. Vær omhyggelig, så du undgår trælse striber.
Vask hænderne godt: Når du er færdig med at påføre selvbruneren, så husk endelig at vaske dine hænder rigtig godt. Hvis ikke du vasker dem grundigt, kan du risikere, at de bliver meget mørkere end resten af kroppen, når farven er tørret ind.
Gentag: For at få farven til at holde længere er det en god ide, at gentage proceduren et par gange med en dags mellemrum. Dette er både med til at opbygge farven samt forlænge holdbarheden.

0
  0
  Din indkøbskurv
  Din kurve er tomTilbage til Shop
   Calculate Shipping