Shampoo bar

Vi har med stor omhu udvalgt de produkter vi ønsker hos Pureday.

Vores produkter er økologiske og langt de fleste er veganske. Vi tror på at skønhed kan gøres sundt og økologisk.

Viser alle 7 resultater

 • Tilbud Krops sæbe bar og shampoo bar sæt

  Krops sæbe bar og shampoo bar sæt

  119,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Skoon shampoo bar – Volume & Strength VINDER NYHED 2022

  69,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Skoon shampoo bar – Sensitive Moisture & Care

  69,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Skoon shampoo bar – Color & Shine

  69,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Skoon Solid shampoo & Shower bar 2 i 1 Energy and Freshness

  79,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Skoon Solid shampoo bar caffeine

  69,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Skoon Solid shampoo bar Hydrating power

  69,00 kr.
  Tilføj til kurv

Shampoo Bar
Kåret som Årets Nyhed 2022 af de Danske Helsekost butikker. En shampoo bar er i virkeligheden blot en shampoo i fast form. Find den her i mange forskellige varianter, og læs om de mange fordele ved at vælge en hair shampoo bar over en traditionel flydende shampoo. Uanset hårtype findes der en shampoobar, der matcher dine behov, og vi håber, at du vil blive lige så glad for shampoobarer, som vi selv er.

Hvorfor vælge en hair shampoo bar?
Der er mange grunde til, hvorfor vi anbefaler en fast shampoobar i stedet for almindelig flydende shampoo, men den primære grund er, at en shampoobar er et mere miljøvenligt valg end en flydende variant og at den er bionedbrydelig.

Det skyldes, at en shampoobar har minimal eller ingen emballage, og at den ikke indeholder store mængder af vand ligesom flydende shampoo. Sidstnævnte faktum gør faktisk også shampoobaren mere drøj i brug, og på den lange bane kan der således også være en økonomisk gevinst ved at skifte til shampoobar.

Mange forskellige shampoobarer at vælge imellem
Selvom der stadig er mange, der ikke har hørt om de fantastiske shampoobarer, er der heldigvis også mange, der har fået øjnene op for de lækre barer, der vasker perfekt rent hver gang. Det betyder også, at der efterhånden er mange forskellige producenter at vælge imellem. Hos Pureday prioriterer vi at tilbyde så rene produkter som overhovedet muligt, og vores produkter er derfor i mange tilfælde økologiske, veganske og altid baseret på naturlige ingredienser uden skadelig kemi. Købet af en shampoobar er et trygt valg, der sikrer dig masser af velvære på miljøvenlig vis.

Find din næste shampoobar hos Pureday
Hos Pureday finder du shampoobarer til alle hårtyper og i mange forskellige varianter med og uden duft. Tag et kig på mulighederne, vælg den næste shampoobar, du ønsker at prøve, og læg din bestilling i dag, så vi snart kan sende den godt afsted til dig.

0
  0
  Din indkøbskurv
  Din kurve er tomTilbage til Shop
   Calculate Shipping