Økologisk Baobab olie 100ml

395,00 DKK

Ikke på lager

Varenummer (SKU): PDBBO100 Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Baobab olien er en 100 % ren og økologisk baobab olie. En utrolig fugtgiver. Rig på D , E, F og A vitamin og omega 3, 6 og 9. Den opbygger og styrker huden. Den giver endvidere elasticitet til din hud.

Baobab olie absorberes hurtigt ind i huden og efterlader ingen fedtet hud eller fedtet overflade på huden. Denne spektakulære olie er en såkaldt non-comedogen (som betyder, at den ikke til stopper porerne). Den er stærkt fugtgivende til både hud og hår på grund af sin renhed.

Vitamin A & F (flerumættede fedtsyrer) arbejder aktivt i foryngelse og fornyelse af cellemembranen. Vitamin E (en fantastisk antioxidant) hjælper i kampen mod aldringstegn og beskytter hudceller, der er skadet fra ultraviolet lys, miljøforurenende stoffer og andre elementer, der producerer skadelige frie radikaler i cellerne. D-vitamin spiller en rolle for hudens celle metabolisme og vækst. Olien er yderst effektiv til behandling af kløe og skællet hud.

Baobab indeholder omega 3, 6, 9 samt palmitinsyre, linolsyre og oliesyre som er fedtsyrer, der hjælper med at behandle diverse hudproblemer som eksem, acne, psoriasis og ødelagt hår og hud med sine beroligende egenskaber. Desuden indeholder den anti-inflammatoriske og fugtbevarende egenskaber. Denne perfekte olie skaber gode forhold for huden med ikke-sikkativ (ikke-indtørrings) egenskaber, der bevarer fugten samt regenererer epitelvævet, hvilket resulterer i en forbedret hudtone og elasticitet i huden.

Vi har fri levering ved køb over 800 kr. Vi bestræber os for at leverer dine varer inden for 1-3 dage.