Økologisk deodorant stick – Original Orange

99,00 DKK

På lager

Varenummer (SKU): WLORANS Varekategorier: ,

Beskrivelse

Vi elsker deodoranter, hvis de er 100% naturlige og økologiske ingredienser selvfølgelig! Vores økologiske deodoranter indeholder ingen syntetiske ingredienser, der er dårlige for din hud og vores planet.
De naturlige ingredienser i vores deodoranter har en beroligende og fugtgivende effekt. Den bløde deodorant creme absorberes hurtigt ind gennem huden og tilstopper ikke porer. Det hjælper dig med at forblive frisk på en naturlig måde! Deodoranterne fra We Love The Planet er Natural Cosmetics standardcertificeret.

Super allergivenlig og mild duft. En 100% naturlig, og meget effektiv deodorant, den er plejende for huden, antibakteriel og sikrer at du føler dig frisk hele dagen uden at tilstoppe porerne. Den kommer en en super god emballage til at have med i tasken og er nem at bruge.

• 100% Naturlig (certificeret) og aluminiums fri Deodorant
• Giver max beskyttelse og er højst effektiv pga. bicarbonate
• Holder længe, op til 3 måneder
• Ekstra fordele: den plejer og har anti-inflammatorisk effekt

Hvordan virker de?
Hver af vores deodoranter er baseret på en kombination af gode olier, kokosolie og majsstivelsespulver.
Dette gør deodoranten let at sprede og gør din hud silkeblød.

Ud over vores 7 versioner Soft & Sweet, Lucius Lime, Sweet Serenity, Forever Fresh, Original Orange, Lovely Lavender & Mighty Mint findes også den nye version So Sensitive ! Denne er uden natron og uden æteriske olier. Derfor er den ekstra blid for følsom hud !

Original orange – naturlig deodorant
Lad dig forføre af den uimodståelige, intense duft af den rene spanske mandarinolie.
100% naturlige ingredienser
Kokosnøddeolie *, bagepulver, majsstivelsespulver, bivoks, koko-caprylat / caprate, macadamiaolie polyglycerol-6 ester behenat, olivenolie, mandarinolie, lime **, johannesurt olie, solsikkeolie *, tocopherol, linalool **
* = økologiske ingredienser
** = bestanddel af æteriske olier