Om Os

Mit navn er Jette og jeg er ejer af Pureday.dk. Jeg er glad for, at du har valgt at tænke på økologisk indhold i de produkter du vælger til dig selv og din familie. Jeg er selv mor til 3 børn og vil gerne gøre hvad jeg kan for at introducere gode produkter.

Det er utrolig vigtigt, at vi tænker over hvad vi smører os i og også hvad der bliver skyllet ud i naturen igen. Et eksempel kan være solbeskyttelser; verdens have er fyldt med kemisk solbeskyttelser fordi badende gæster bruger kemisk beskyttelse som ødelægger fiskelivet og korellerne. Derfor er det vigtigt at kigge efter mærker som “Respect seabed”.

Vores solbeskyttelse har mærket “Respect Seabed”. Bioregena solbeskyttelse er til hele familien, fra spf15 til spf50+

Vi har med stor omhu udvalgt de produkter vi ønsker hos Pureday.

Vores produkter er økologiske og langt de fleste er veganske.Vi tror på at skønhed kan gøres sundt og økologisk.

Det gør at vi passer godt på vores krop, naturen og vores fremtidige hjem. 

De produktserier vi har valgt støtter mange fantastiske projekter i både Afrika og andre steder.

Fra landsbyområderne i Vendaland køber vi de økologiske ingredienser direkte af kvinderne, det bidrager til at de kan arbejde hvor de bor og sørge for et godt hjem og skolegang til deres børn. Det Baobab pulver og olien der bliver produceret som resultat af kvindernes arbejde, bliver bl.a. brugt i plejeprodukter til både børn og voksne.

Pure Beginnings og Africa Organics er plejeprodukt serier der støtter kvinderne i Venda land og genplantning af Baobab træer, ved at benytte baobab fra Eco Products.

Mange hilsner Jette Jacobsen
Indehaver Pureday.dk

Fordele du ikke vil gå glip af!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende tilbud og nyheder fra os

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurve er tomTilbage til Shop
      Calculate Shipping