Økologi og hjælpe projekter

Ved at bruge økologiske produkter vil den samlede belastning på din krop være mindre, det er en stor belastning du kan fjerne fra din families sundhed og vores miljø.

Økologiske råvarer er dyrere end konventionelle eller masseproducerede ingredienser, fordi økologisk landbrug er mere arbejdskrævende og skal overholde strenge regler fastsat af certificeringsorganer. Det er din sikkerhed for gode produkter der lever op til dine forventninger.

Kroppen optager det vi smører os ind i. Derfor er det vigtigt, at det er ren næring vi bruger til huden. Man skal vælge en god olie eller lotion, der tørrer forholdsvis hurtig ind i huden. Det kan f.eks være en olie, vi er kendt med de mest almindelige olier som mandelolie, abrikoskerneolie, men der er også kommet olier som vi i Europa ikke har kendt så godt, men har nogle fantastiske egenskaber, som baobabolie, jojobaolie eller kokosolie. Der er også hvedekimolien eller sojaolien, som er rig på E-vitaminer og derfor er god til strækmærker og arvæv.

De afrikanske super olier fra Baobab, Marula, Mongongo og Kalahari Melon har hver deres fantastiske egenskaber. Samtidig bidrager vi til at mange kvinder har en indkomst, da disse super frugter købes direkte af kvinderne i Vendaland i Sydafrika.

Samtidig er disse kvinder blevet Baobab vogtere, så disse værdifulde træer kan vokse op og give frugt i fremtiden.

Vores produkter er fremstillet så de lever op til internationale økologiske certificeringer. Og lever op til EU kommissionens krav i kosmetik regulativerne.

Vi bruger æteriske olier som er fortyndet på normale niveauer mellem 2 til 5% i produkter beregnet til pleje produkt anvendelse. Alle vores produkter, der indeholder æteriske olier bruger disse i koncentrationer på under 5%. Hvis vi følte, at et bestemt produkt ikke var egnet til anvendelse under graviditet, ville vi anføre det i mærkningen.

Pleje produkter må ikke opbevares i direkte sollys og skal opbevares under en temperatur på 25 ° C.
Holdbarheden af vores produkter fremgår af produktet. Udløbsdatoen af produktet er ligeledes angivet på produktet.

Vores produkter er fremstillet af naturlige og certificerede økologiske ingredienser. Alle er meget skånsomme mod huden og bliver let absorberet og blokerer ikke porerne. Produkterne er fri for natriumlaurylsulfat / laureth sulfat, kunstige duftstoffer og syntetiske kemikalier og farvestoffer, der kan irritere huden. Vores produkter bruger ingen syntetiske parfumer og de eneste dufte er fra æteriske olier. Som for øvrigt er fantastiske til brug for aromatherapy.

Pure Beginnings pro-biotiske cream wash og lotion er en utrolig god hjælper til problematisk hud. Den går aktivt ind og hjælper din naturlige bakterie flora.