Om Pureday

Jeg hedder Jette og jeg er ejer af Pureday.dk, jeg er glad for at du har valgt at tænke på økologisk indhold i de produkter du vælger til dig selv og din familie. Det er utrolig vigtigt at vi tænker over hvad vi smører os i og også hvad der bliver skyllet ud i naturen igen, Et eksempel kan være solbeskyttelser, verdens have er fyldt med kemisk solbeskyttelser fordi badende gæster bruger kemisk beskyttelse som ødelægger fiskelivet og korellerne, derfor er det vigtigt at kigge efter mærker som “Respect seabed”. Vores solbeskyttelse har mærket “Respect Seabed”. Bioregena solbeskyttelse er til hele familien, fra spf15 til spf50+.

Vi har med stor omhu udvalgt de produkter vi ønsker hos Pureday. Vores produkter er økologiske og langt de fleste er veganske.

Vi tror på at skønhed kan gøres sundt og økologisk. Det gør at vi passer godt på vores krop, naturen og vores fremtidige hjem.

De produktserier vi har valgt støtter mange fantastiske projekter i både Afrika og andre steder. Fra landsbyområderne i Vendaland køber vi de økologiske ingredienser direkte af kvinderne, det bidrager til at de kan arbejde hvor de bor og sørge for et godt hjem og skolegang til deres børn.

Det Baobab pulver og olien der bliver produceret som resultat af kvindernes arbejde, bliver bl.a. brugt i plejeprodukter til både børn og voksne. Pure Beginnings og Africa Organics er plejeprodukt serier der støtter kvinderne i Venda land og genplantning af Baobab træer, ved at benytte baobab fra Eco Products.

Vores produkter

Miljøbevarelse og phytotrade

I Venda land, i Sydafrika står Eco Products bag flere initiativer til at hjælpe både den meget fattige lokalbefolkning og Baobab træerne der er truede bl.a pga. tørke. Over 1200 kvinder er med i et samarbejde der giver dem selv og deres børn en højere levestandard. Kvinderne får fair betaling for at indsamle frugter fra de meget gamle træer til produktion af Baobab olie og pulver. Desuden arbejder en del af kvinderne som ”Baobab Vogtere”. Det vil sige, at de får udleveret små baobab skud, som de skal passe og beskytte i deres hjem, indtil de kan blive plantet videre ud i naturen. Det tager ca. 3 år før skuddet er stort og stærkt nok til at klare sig mod de vilde dyr og tørke. Kvinderne modtager løbende betaling efter hvor langt det lille skud er kommet.

Ved køb af produkter fra disse serier, støtter du kvinderne og hjælper til med bevarelse af Baobab træerne!

Ring +45 31 10 00 04 for nærmeste forhandler.

Ved at bruge økologiske produkter vil den samlede belastning på din krop være mindre, det er en stor belastning du kan fjerne fra din families sundhed og vores miljø.

Økologiske råvarer er dyrere end konventionelle eller masseproducerede ingredienser, fordi økologisk landbrug er mere arbejdskrævende og skal overholde strenge regler fastsat af certificeringsorganer. Det er din sikkerhed for gode produkter der lever op til dine forventninger.

Kroppen optager det vi smører os ind i. Derfor er det vigtigt, at det er ren næring vi bruger til huden. Man skal vælge en god olie eller lotion, der tørrer forholdsvis hurtig ind i huden. Det kan f.eks være en olie, vi er kendt med de mest almindelige olier som mandelolie, abrikoskerneolie, men der er også kommet olier som vi i Europa ikke har kendt så godt, men har nogle fantastiske egenskaber, som baobabolie, jojobaolie eller kokosolie. Der er også hvedekimolien eller sojaolien, som er rig på E-vitaminer og derfor er god til strækmærker og arvæv.

De afrikanske super olier fra Baobab, Marula, Mongongo og Kalahari Melon har hver deres fantastiske egenskaber. Samtidig bidrager vi til at mange kvinder har en indkomst, da disse super frugter købes direkte af kvinderne i Vendaland i Sydafrika. Samtidig er disse kvinder blevet Baobab vogtere, så disse værdifulde træer kan vokse op og give frugt i fremtiden.

Vores produkter er fremstillet så de lever op til internationale økologiske certificeringer. Og lever op til EU kommissionens krav i kosmetik regulativerne.

Vi bruger æteriske olier som er fortyndet på normale niveauer mellem 2 til 5% i produkter beregnet til pleje produkt anvendelse. Alle vores produkter, der indeholder æteriske olier bruger disse i koncentrationer på under 5%. Hvis vi følte, at et bestemt produkt ikke var egnet til anvendelse under graviditet, ville vi anføre det i mærkningen.

Pleje produkter må ikke opbevares i direkte sollys og skal opbevares under en temperatur på 25 ° C. Holdbarheden af vores produkter fremgår af produktet. Udløbsdatoen af produktet er ligeledes angivet på produktet.

Vores produkter er fremstillet af naturlige og certificerede økologiske ingredienser. Alle er meget skånsomme mod huden og bliver let absorberet og blokerer ikke porerne. Produkterne er fri for natriumlaurylsulfat / laureth sulfat, kunstige duftstoffer og syntetiske kemikalier og farvestoffer, der kan irritere huden. Vores produkter bruger ingen syntetiske parfumer og de eneste dufte er fra æteriske olier. Som for øvrigt er fantastiske til brug for aromatherapy.

Pure Beginnings pro-biotiske cream wash og lotion er en utrolig god hjælper til problematisk hud. Den går aktivt ind og hjælper din naturlige bakterie flora.

Vores mærker

Handmade

Made with passion by 300+ curators across the country.

100% Natural

Eat local, consume local, closer to nature.

Curated Products

Eat local, consume local, closer to nature.

marula-hair-range-1.jpg

Modern Farm

Made with passion by 300+ curators across the country.

Alway Fresh

Eat local, consume local, closer to nature.

Sustainable

Chemical free consumption IN and ON your body.